Aloe sebagai
Alam yang dimaksudkan

Forever Living adalah penanam dan pengeluar produk aloe vera dan aloe vera terbesar di dunia. Sebagai pakar, kami adalah Syarikat Aloe Vera.
Kami telah mendedikasikan diri untuk mencari sumber terbaik alam untuk kesihatan dan kecantikan dan berkongsi dengan dunia. Di Selamanya, kami menggabungkan lidah buaya tulen dengan bahan-bahan semula jadi dan saintifik yang dipilih secara khusus untuk melengkapkan dan meningkatkan faedah lidah buaya.

Dari tumbuhan kepada produk kepada anda.

Dari saat lidah kita ditanam di tanah sehingga ia sampai ke tangan anda, kita mengawal proses itu.
Kami memiliki alasan bahawa aloe tumbuh pada. Aloe kami tangan dituai dan tangan filleted untuk mengeluarkan ekstrak gel daun dalaman yang kuat dan memberikan anda gel aloe vera paling segar. Ia kemudiannya diproses secara tidak sedap dalam masa penuaian untuk mengelak kesegaran.
Sepanjang proses pembuatan kami, kami melakukan lebih daripada 1.4 juta ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan anda dapat menikmati kuasa lidah buaya, seperti yang diinginkan oleh alam semula jadi. Bayangkan mengiris membuka daun lidah buaya dan memakan gel secara langsung dari kilang.
Produk lidah buaya kami adalah yang pertama menerima Majlis Kelulusan Majlis Sains Aloe Antarabangsa untuk kandungan dan kesucian. Manfaat termasuk menyokong pencernaan yang sihat, mempromosikan sistem imun yang sihat, membantu mengekalkan tahap tenaga semulajadi, dan kesihatan gigi dan kebersihan.

Mengenai WIESLAWA

Jestem chemikiem z wykształcenia, żoną i mamą z powołania oraz babcią gromadki wnucząt. Swoją karierę przedsiębiorcy w Forever rozpoczęłam jako dojrzała kobieta która czuła potrzebę docenienia i zarabiania na lepsze życie Chciałam też zapewnić bezpieczeństwo finansowe swojej rodzinie i mieć dla niej więcej czasu. Od 25 lat jest tak jak marzyłam bo pomagam innym odnaleźć pracę marzeń, oraz wyglądać lepiej i czuć się lepiej. Zapraszam cię do wspaniałej podróży która stała się moim udziałem. Jeśli sam nie wierzysz w to co czytasz, to nie dziwie się , ja też kiedyś nie wierzyłam co może się wydarzyć, jeśli sprawdzisz, polubisz i polecisz to co sam doświadczasz. Sam przekonasz się jak bardzo twoje życie nabierze barw, sensu, powołania, a nawet misji Zasługujesz na Sukces i jeśli go pragniesz, praca w tej firmie stanie się twoja pasją, radością i pozwoli spełnić Twoje najskrytsze marzenia. Jest ona prosta choć niełatwa bo jest to praca z ludźmi i dla ludzi, ale jeśli lubisz wyzwania to jest to być może dla ciebie. Chcesz wiedzieć więcej? skontaktuj się ze mną na fb lub na telefon 502635343

Beritahu saya lagi!

Apa yang anda berminat untuk belajar?
Produk Perniagaan Kedua-dua
Dengan memasukkan maklumat hubungan anda, anda bersetuju untuk menerima tawaran pemasaran kami mengikut  Dasar Privasi.

Purists will love Forever Aloe Vera Gel© made with 99.7% pure inner leaf aloe vera.

  • Tiada pengawet tambahan
  • Menyokong pencernaan yang sihat
  • Menggalakkan sistem imun yang sihat
  • Menyokong penyerapan nutrien
  • Membantu mengekalkan tahap tenaga semulajadi
  • Mesra Vegan
  • Ramah Vegetarian
  • Bebas gluten

Rasa Perbezaan?

Halaman ini dimiliki oleh Pemilik Perniagaan Forever rasmi
Hak Cipta © 2021 Selamanya Produk Hidup
x
Kami menggunakan cookies untuk memastikan anda mendapat pengalaman terbaik. Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan dasar cookie kami.! More info.